Billede af Bukkejagttårn 3,00 m lærk

Bukkejagttårn 3,00 m lærk

Solide jagttårne som anvendes til både driv- og anstandsjagt. Tårnene er håndterbare og kan med fordel samles på en plads og derefter køres ud i skoven på en trailer og sættes op. Tårnene tilbydes i ubehandlet lærketræ. Der er anvendt gennemgående bræddebolte til fastboltning af platform. Tallerkenhoved-skrue-A2-8x80 anvendes til montering af stigestrin og skråstiver. Tårnene er KWF-testet.


3500,- Alle priser er i danske kroner og inkl. moms

På lager

Varer nr. 63

  • højde 3,00
  • bredde 1,2 m
  • platformareal 0,95 x 1,2 m
  • vægt 110 kg

Drivjagttårne er et skydetårn og skal placeres i henhold til lovgivningen omkring placering af skydetårn og -stiger. Læs omkring lovgivning via linket her

Jagttrae vejleder omkring opstilling af skydetårne og -stiger, men det er købers ansvar at de placeres lovligt.

Bukkejagttårnene leveres færdigsamlet. Vi kan leverer optil 20 stk af gangen. Oftest sælger vi blot 1-3 stk per kunde, men når vi har muligheden for at have flere med af gangen lægger vi bestillingerne sammen, så vi kan lave et godt tilbud på levering.

Tårnenes størrelse og udformning gør dem nemme at håndtere. Enten kan de køres ud med en atv og trailer eller også kan de køres ud med traktor med frontlæsser og pallegafler. Vi tilbyder at kører tårnene ud i skoven med atv og skovvogn. Opgaven udføres på timeløn.