Billede af Drivjagttårn 2,40 lærk

Drivjagttårn 2,40 lærk

Solide jagttårne som anvendes til både driv- og anstandsjagt. Tårnene er håndterbare og kan med fordel samles på en plads og derefter køres ud i skoven på en trailer og sættes op. Tårnene tilbydes i ubehandlet lærketræ eller brun trykimprægneret rødgran. Der er anvendt gennemgående bræddebolte til fastboltning af platform. Tallerkenhoved-skrue-A2-8x80 anvendes til montering af stigestrin og skråstiver. Der tilbydes kalmarbrædder til beklædning af tårnene som tilbehør. Tårnene er KWF-testet.

2750,- Alle priser er i danske kroner og inkl. moms

På lager

Varer nr. 16

  • højde 2,40
  • bredde 1,2 m
  • platformsareal 0,95 x 1,2 m
  • vægt 70 kg

Dette produkt er testet af KWF i 2018 

Hvad er KWF (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik)?

KWF er et internationalt kompetancecenter for skovarbejde, skovbrugsteknologi og trælogistik i Europa. De giver råd til centrale aktører indenfor skovbrug, træ- og bio-energi. KWF undersøger og certificerer skovbrugs teknologi, værktøj, forsyninger og værnemidler på internationalt plan. 

Hvad gavner en KWF test?

KWF test sikre at produktet lever op til en forsvarlig kvalitet i forhold dets anvendelse. Ved produkter som jagttårne er dette forhold særligt vigtig, da der altid kan være en risiko for at komme til skade hvis man falder ned fra et tårn. KWF test ligger vægt på sikkerheden og funktionaliteten af tårnet ved bla. at sætte krav til

  • stigetrinenes bæreevne 
  • platformens bæreevne 
  • sædebrættets bæreevne 
  • lethedsgraden af op- og nedstigning fra tårnet
  • bolte og skruers kvalitet, styrke og holdbarhed

Et spørgsmål om tryghed

Der vil uanset en sikkerhedsgodkendelse eller ej være en risiko for at falde ned fra et jagttårn og komme til skade. Som jagtansvarlig har man dog muligheden for at træffe et aktivt valg om at at mindske risikoen for uheld forusaget af konstruktionsfejl, typisk pga. underdimensioneret materialer, ved at vælge et sikkerhedsgodkendt jagttårn. Dette kan i sidste ende medfører at forsikringsselskabet ser med mildere øjne på sagen og om ikke andet vil det for de fleste jagtansvarlig medfører at man med god samvittighed kan byde sin jagtgæster på plads i solide og gennemførte tårne. 

Anstandstårne er et skydetårn og skal placeres i henhold til lovgivningen omkring placering af skydetårn og -stiger. Læs omkring lovgivning via linket her

Jagttrae vejleder omkring opstilling af skydetårne og -stiger, men det er købers ansvar at de placeres lovligt.