Billede af OR-hjortevildtsblanding

OR-hjortevildtsblanding

OR Hjortevildtsblanding er bredt sammensat af arterne: boghvede, blodkløver, hvidkløver, rødkløver, gul stenkløver, cikorie, kællingetand, lucerne, gul lupin, esparsette, kommen og skorzonerrod. Hjortevildtsblanding giver vildtet føde fra foråret og hen over efterår og vinter. Forventet levetid før omlægning, 5 år.


750,- Alle priser er i danske kroner og inkl. moms

Ikke på lager

Varer nr. 24

  • Pris pr/kg 150 kr
  • Udsædsmængde: 2 kg/1.000 m2 - 20 kg/ha
  • Paknings størrelse: 5 kg

Hvad er der i blandingen ?

OR Hjortevildtsblanding er bredt sammensat af arterne: boghvede, blodkløver, hvidkløver, rødkløver, gul stenkløver, cikorie, kællingetand, lucerne, gul lupin, esparsette, kommen og skorzonerrod.

Egenskaber

OR Hjortevildtsblanding giver vildtet føde fra foråret og hen over efterår og vinter. Boghvede og lupin ædes først, og senere giver de overvintrende arter føde hen over efterår og vinter. Denne blanding indeholder ikke græs, og derved trives kløver, lucerne mm. bedre. Som den eneste vildtblanding på markedet indeholder den skorzonerrod. Blandingen har et højt sukkerindhold og er yderst attraktiv for hjortevildtet.

Anvendelse

OR Hjortevildtsblanding er meget frodig, farverig og indbydende for hjortevildtet frem til vinter. Den skal såes i maj, og startgødning kan tilføres hvis muligt. Det første år vil de enårige arter stå kraftigt, og de vil beskytte for de flerårige. Man kan vælge at slå en del af arealet i efteråret, så det kan skyde nedenfra år 2. Det er vigtigt at bibeholde et uklippet areal, da insekter/bier/småvildt skal have levesteder. Blandingen holder 4 til 5 år, inden den bør lægges om.